Sustine performanta! - ONG Pitesti

1.Persoanele fizice

REDIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Daca esti persoana fizica, poti sprijini activitatile asociatiei ONG Pitesti directionand 2% din impozitul pe venitul global (conform art. 57 alin. (4) din legea 571/2003 privind Codul Fiscal).

Descarca si completeaza cu datele tale Formularul 230 (daca in 2016 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 cu instructiuni (daca in 2016 ai realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente) si depune-l la Agentia Nationala de Administrare Fiscala, de care apartii pana la 25 mai 2017 (formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire).

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Primii Pasi Spre Performanta
Cod de identificare fiscala: RO33609809

Cont bancar (IBAN) RON: RO28BTRLRONCRT0261839401

Adresele Administratiilor Financiare le puteti gasi aici.

 

Suma corespunzatoare celor 2% din impozitul aferent veniturilor pe care le-ai realizat in anul 2016 va fi calculata si completata de catre organele fiscale.

Cum se depun?

(1) le scanati si sa le trimiteti la:office@appsp.ro

(2) le trimiteti prin posta la adresa Asociatiei Str. Craiovei nr.92 Pitesti jud. Arges

(3) le depuneti personal la Administratia Financiara de care apartineti.

Este esential ca Formularul 230 sau Formularul 200 sa fie depuse la Administratia Financiara fie direct de Dvs. sau de noi pana pe 25 Mai.

Puteti descarca formularele de aici:

Daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite noua prin posta si le distribuim noi.

Formularul poate fi depus si online, prin intermediul serviciului ANAF ”Spatiul privat virtual”, disponibil la adresa ANAF Inregistrari Persoane Fizice.

Pentru sprijin in completarea formularelor puteti suna la 0761041218.

2. Persoanele juridice

REDIRECTIONAREA A 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

IMPOZITUL PE PROFIT al oricarei companii poate fi redirectionat pentru a sustine proiectele organizatiei noastre ONG Pitesti, fara nici o cheltuiala suplimentara. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4) –

“CODUL FISCAL din 22 decembrie 2003 (Legea nr. 571/2003)

CAPITOLUL II: Calculul profitului impozabil

Art. 21: Cheltuieli

(4) Urmatoarele cheltuieli nu sunt deductibile:

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:

3 ‰ din cifra de afaceri;
20% din impozitul pe profit datorat.

Va multumim pentru sprijin!

Sponsori